Handledsbandage

handledsskyddVulkan AirXtend skyndar på läknigsprocessen i det skadade området, med kompression och värme. Vulkan AirXtend är i universalstorlek ”one size fits all” och är enkel att justera för bästa passform.

209 kr - Köp nu!

handledsbandageEtt nytt handledsskydd för stabilisering av handleden och vid överansträngning och inflammation. Ett mycket smidigt handledsskydd med skenor för extra god stabilitet. Skyddet både lindrar smärtan och snabbar på återhämtningen.

159 kr - Köp nu!

handledsstödEtt lätt, värmande skydd för handleden, utformat för att ge stöd och förhindra milda sträckningar och/eller inflammationer i handleden eller underarmen.

179 kr - Köp nu!

Helt ovanligt är det inte att man med åren sliter ut sina handleder, kanske får en inflammation eller att man kanske skadar handleden direkt i och med ett fall eller någonting annat som sätter ett högt tryck mot handleden. Just skador mot handleden kan vara otroligt smärtsamma, men som tur är så finns det mycket bra sätt att skydda sina handleder på. Många har hört om diverse handledsskydd, men dessa kan vara dyra och i vissa fall kanske inte ens det man egentligen behöver, så därför finns det betydligt billigare och något mindre komplexa skydd för handleden som går under handledsbandage.

Att använda sig av handledsbandage
För den som känner att ett handledsbandage behövs för den skada som man har så finns det mängder med leverantörer för detta där ute. Om du är osäker på hur du ska använda ditt handledsbandage så ska du definitivt besöka en sjukgymnast som kan hjälpa dig med att applicera bandaget på rätt sätt.

Fördelarna med ett handledsbandage är oerhört många, och i längden så kan det vara det som göra att du blir av med din skada i din handled helt och hållet. Som exempel för dig som har en inflammation i handleden så kommer handledsbandaget att hjälpa dig med att stödja, avlasta och ge värme samt ett bättre flöde av blod till och runtom handleden vilket påskyndar läkningen enormt. Handledsbandage kan förstås också användas för dig som inte har en inflammation utan bara vill ha ett bättre stöd för handleden för att du ofta jobbar med datorer eller någonting annat som kan slita ut mycket på handleden efter en längre tid.

Handledsbandage är alltså bra och billiga alternativ för dig som har problem med handlederna men känner att du inte riktigt behöver ett fullkomligt handledsskydd.