Handledsskada

handledsskyddVulkan AirXtend skyndar på läknigsprocessen i det skadade området, med kompression och värme. Vulkan AirXtend är i universalstorlek ”one size fits all” och är enkel att justera för bästa passform.

209 kr - Köp nu!

handledsbandageEtt nytt handledsskydd för stabilisering av handleden och vid överansträngning och inflammation. Ett mycket smidigt handledsskydd med skenor för extra god stabilitet. Skyddet både lindrar smärtan och snabbar på återhämtningen.

159 kr - Köp nu!

handledsstödEtt lätt, värmande skydd för handleden, utformat för att ge stöd och förhindra milda sträckningar och/eller inflammationer i handleden eller underarmen.

179 kr - Köp nu!

En handledsskada kan uppkomma på många olika vis. En del skador är gamla skador som legat länge och som endast känns vid under tunga lyft eller när man har överansträngt handleden på något annat sätt medan en del skador på handleden kommer från spontana och direkta skador som när man kanske har ramlat och tagit emot fallet med händerna. En del kan till och med få handledsskador efter felaktiga armhävningar och en träning som helt enkelt har utförts på fel sätt.

Ett stabilt handledsskydd.En annan typ av vanlig handledsskada är den som man får av reumatism. Självklart så påverkar reumatism en mängd andra delar av kroppen och dess leder, men handlederna är tyvärr mycket vanliga att skadas under sjukdomen.

Det finns hjälp att få
Om du upplever smärta eller till och med vet att du har skadat din handled så finns det som tur är en hel del hjälp att få. De allra mest effektiva hjälpmedlen kommer i formen av handledsskydd som du sätter runtom och på handleden för att ge bättre stöd och stabilitet i handleden samtidigt som du även tillför värme och ett ökat blodflöde. När det gäller handledsskydd så är det väldigt viktigt att du väljer rätt storlek på skyddet för att få bästa möjliga läkning och resultat.

Du kan också köpa handledsbandage som är en lite enklare version av de vanliga handledsskydden men är mycket billigare och används som oftast på lite lättare handledsskador och problem, som du känner att du har skadat eller slitit ut dina handleder eller handled så är det definitivt värt att kolla upp dessa!