Kontakta oss för frågor och hjälp

Vi finns här för att hjälpa till och ser fram emot att höra från dig

Illustration på ett skydd för handled

Allmänna ärenden

Mailformulär »

Fyll i formuläret för att få snabbast möjliga kontakt med oss.

Illustration på en stukning

Specifika frågor

Maila oss »

Stukningar kan vara smärtsamma och begränsande, men med rätt kunskap och åtgärder kan du snabbt återfå funktionen.

Ikon rehabguide

Brådskande ärenden

Ring oss »

För brådskande ärenden, vänligen ring oss direkt på 08-756 71 10. Vi finns här för att ge snabbt stöd och lösningar på dina akuta behov.

Vi finns här för dig

Att välja rätt typ av hjälpmedel för en stukad hand eller handled kan vara svårt och då finns vi här för dig och kan hjälpa dig att göra ett val som passar just dig.

Tveka inte att kontakta oss inför köp av handledsskydd och handledsstöd eller om du vill veta mer om olika stöd och skydd för stukad hand och handledsskador.

Vår vardagliga arbetsmiljö

Flera sätt att ta kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss så finns det olika sätt att välja mellan. Du kan fylla i vårat kontaktformulär, maila eller ringa till oss.

Fyll i kontaktformuläret

Det snabbaste och enklaste sättet är att fylla i vårat kontaktformulär som finns längst ner på sidan för att kontakta oss om du vill veta mer om handledsskydd eller någon annan produkt som finns i vår webshop.

Skicka ett e-postmeddelande

Att maila är alltid ett säkert sätt att komma i kontakt med oss, oavsett vad du fråga oss om. För att kontakta oss med e-post ska du maila oss på mailadressen [email protected]. Vi återkommer alltid med svar så snart vi kan.

Ta upp luren och ring oss

Om det verkligen är bråttom att komma fram till oss, eller om du akut behöver svar på din fråga så kan du ringa till oss på 08-7567110. Vanligtvis är vi snabba på att besvara telefonsamtal, men ibland är vi inte tillgängliga så då kan du lämna ett meddelande så ringer vi tillbaka så fort vi bara kan.

Ge oss gärna din feedback

Har du handlat något i vår webshop shop.limedic.se, eller har du varit i kontakt med oss för att få tips eller råd om våra produkter? Oavsett så är du välkommen att ge oss din feedback. Detta kan du göra genom att skicka oss ett mail, eller använda vårat kontaktformulär.

Det finns också möjlighet att ge oss ett omdöme på Trustpilot, vilket är något vi skulle uppskatta. För oss är odömen från våra kunder viktiga, både ris som ros.

Fyll i kontaktformuläret här


(Lämna tom)