Handledsskydd som gör skillnad vid stukning

Skydda en stukad handled effektivt.

Handledsskydd som hjälper vid stukad handled

Vi har alla upplevt det – en snubbling, ett fall eller kanske bara en plötslig vridning – och plötsligt känner vi smärta i handleden. Stukningar i handleden är vanliga, särskilt inom sport och fysisk aktivitet, men kan också uppstå vid enklare händelser i vardagen. Men rätt stöd och behandling kan göra stor skillnad för återhämtningen.

Vad är en stukning?

Stukningar uppträder när ligamenten, som är banden som håller ihop benen, tänjs ut eller rivs till följd av en skada. Detta kan orsaka smärta, svullnad, blåmärken och en begränsad rörlighet i leden. För att få en djupare förståelse för stukningar kan du besöka vår sida om stukad handled.

Handledsskyddens betydelse

När det kommer till att behandla en stukad handled är rätt stöd och skydd avgörande. Med rätt handledsskydd kan man:

 1. Minska smärtan
 2. Skydda mot ytterligare skada
 3. Främja läkning genom att hålla handleden i en stabil position.

OPTIVO Handledsskydd

OPTIVO är känt för sina ergonomiskt utformade handledsskydd som erbjuder optimalt stöd. Deras produkter är utrustade med justerbara remmar som säkerställer en perfekt passform, oavsett handledens storlek.

Fördelar med OPTIVO:

 • Justerbara remmar för individuell passform
 • Ergonomisk design som följer handledens naturliga kurvatur
 • Högkvalitativa material som andas och håller handleden sval

SUPROhand Handledsskydd

SUPROhand erbjuder också handledsskydd av hög kvalitet, speciellt utformade för att stödja och skydda en stukad handled. Deras patenterade design säkerställer att handleden får rätt mängd stöd utan att hindra rörelsefriheten.

Fördelar med SUPROhand:

 • Patenterad design som kombinerar stöd med komfort
 • Tillverkade av slitstarka och andningsaktiva material
 • Lätt att ta på och av tack vare dess unika kardborrefäste

Rehabilitera mer effektivt med handledsskydd

Att bära ett handledsskydd kan inte bara lindra smärta och skydda mot ytterligare skador, utan också hjälpa till med rehabilitering. Här är några tips på hur du kan rehabilitera effektivt med ditt handledsskydd:

 • Bär ditt handledsskydd regelbundet: För optimal återhämtning, använd ditt handledsskydd regelbundet, särskilt under aktiviteter som kan belasta handleden.

 • Övningar med stöd: När du känner dig redo kan du påbörja enkla rörelseövningar med ditt handledsskydd på. Detta ger handleden en chans att röra sig samtidigt som den får det nödvändiga stödet.

 • Vila: Även om handledsskyddet ger stöd och skydd, glöm inte vikten av att vila. Kombinationen av vila och stöd kommer att påskynda återhämtningsprocessen.

Flera alternativ att välja emellan

Oavsett om du väljer OPTIVO handledsskydd eller SUPROhand, kommer båda produkterna att erbjuda det stöd och skydd du behöver för att hantera och rehabilitera en stukad handled. Genom att investera i ett kvalitetsskydd kan du ge din handled den bästa möjligheten att återhämta sig fullständigt och komma tillbaka till dina normala aktiviteter snabbare.

Skydda din handled, främja läkning, och återfå din rörlighet med rätt handledsskydd. Beställ ditt idag!

25 Aug 2023