Kunderas val av handledsskydd 2024

Kundundersökning av handledsskydd 2024

Under 2024 genomförde det välrenommerade medicintekniska bolaget Octopus Limedic en kundundersökning för att ta reda på vilka handledsskydd som är mest uppskattade av användarna. Resultaten är entydiga: De handledsskydd som distribueras av Limedic rankas som de absolut bästa på marknaden.

De handledsskydd som är kundens val 2024 är OPTIVO och SUPRO som tillverkas av OPED Medical som är en av världens mest ansedda tillverkare av handledsskydd och andra ortopediska hjälpmedel. 

Handledsskydd i en klass för sig

I undersökningen deltog användare som alla har erfarenhet av olika typer av handledsskydd och tumstöd. Trots att många av dessa skydd också har visat sig vara effektiva, framhåller deltagarna i undersökningen att Limedics skydd är i en klass för sig.

SUPRO kundens val 2024

Andra handledsskydd är bra men Limedics är bättre

Deltagarna i enkäten har noggrant utvärderat och jämfört sina tidigare skydd med Limedics produkter, och feedbacken var genomgående positiv. De beskrev Limedics handledsskydd och tumstöd som överlägsna när det gäller komfort, stöd och hållbarhet.

Flera av dem betonade också att Limedics skydd ger en optimal balans mellan flexibilitet och stabilitet, vilket är avgörande för en effektiv rehabilitering och daglig användning.

Resultat från kundundersökningen

Limedics kundundersökning avslöjade några tydliga trender och preferenser när det kommer till valet av handledsskydd. Här är de viktigaste resultaten som framkom:

 1. Överlägsen komfort och passform
  En majoritet av respondenterna betonade att Limedics handledsskydd erbjuder en oslagbar komfort och passform. Användare rapporterade att skydden är bekväma att bära under långa perioder och inte orsakar obehag, vilket är avgörande för både rehabilitering och dagligt bruk.

 2. Effektivt stöd och stabilitet
  Limedics handledsskydd fick höga betyg för sitt stöd och sin stabilitet. Respondenterna påpekade att dessa skydd effektivt lindrar smärta och minskar belastningen på handleden, vilket är särskilt viktigt vid skador eller kroniska besvär. Många noterade också att de känner sig säkrare och mer självsäkra med Limedics skydd.

 3. Hållbarhet och kvalitet
  Kunderna var eniga om att Limedics produkter är tillverkade av högkvalitativa material som tål daglig användning utan att förlora sin funktion eller form. Flera användare uttryckte att de tidigare haft andra skydd som snabbt blivit slitna, medan Limedics skydd behåller sin prestanda över tid.

 4. Estetisk design och diskretion
  Estetik spelar också en roll, och Limedics handledsskydd fick positiva omdömen för sin diskreta och snygga design. Respondenterna uppskattade att de kunde bära skydden utan att de drog för mycket uppmärksamhet till sig, vilket är en fördel både på arbetsplatsen och i sociala sammanhang.

OPTIVO kundens val 2024

Handledsskydd som rekommenderas av läkare och experter

Dessa handledsskydd har inte bara blivit valda till de bästa av Limedics kunder, utan de rekommenderas också av läkare och ortopeder för deras överlägsna funktion och kvalitet. I den här artikeln kan du läsa mer om varför läkare och experter rekommenderar just dom här handledsskydden.

Här kan du köpa dessa rekommenderade handledskydd

Besök Limedics webshop för att utforska deras sortiment och ta det första steget mot en smärtfri och stabil vardag.

1 Jun 2024